News

Boeing: Companiile aeriene chineze vor cheltui 1 trilion $ pe avioane noi

boeing companiile aeriene chineze

Boeing anunță că companiile aeriene chineze se pregătesc să investească puternic în transportul aerian chinez. Constructorul de aeronave Boeing prezice că, în următoarele două decenii, liniile aeriene din China vor cheltui mai mult de 1 trilion de dolari pe noi avioane.

Compania și-a revizuit estimările din 2015, trecând de la 6.330 de avioane la un total de 6.810. Iar această cifră înseamnă aproximativ 1.025 trilioane de dolari.

„Expansiunea continuă a clasei de mijloc din China, împreună cu noile politici de vize și o gamă largă de avioane widebody … ne oferă toate motivele să ne așteptăm la un viitor luminos pentru piață pe distanțe lungi a Chinei”, a declarat Randy Tinseth, vice-presedintele de marketing al companiei Boeing .

Tinseth a mai declarat că Boeing se așteaptă la o creștere anuală semnificativă a traficului aerian în China, cu aproximativ 6.4%, în următorii 20 de ani.

Lucru confirmat săptămâna trecută și de Autoritățile de turism din China, care au prezis un nivel record de 133 de milioane de cetățeni chinezi, care vor face excursii peste mări până la sfârșitul anului 2016.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =