News

Bookassist a câștigat trofeul World Travel Awards și în 2014

Pentru al treilea an consecutiv la World Travel Awards, Bookassist a fost încoronat ca cel mai important furnizor mondial de Booking Engine Technology. Acest record confirmă faptul că Bookassist este singurul furnizor al unui motor de rezervare din lume, specializat în hoteluri, capabil să câștige trei titluri succesive. Compania cu sediul central în Dublin, cu operațiuni la nivel mondial a câștigat prestigiosul titlul de World Travel și în 2012, și în 2013.

Lider mondial în tehnologia de rezervare
Anunțul celei de-a treia victorie consecutivă a fost făcut la Ceremonia de Gală a Marii Finale din Anguilla, ca urmare a voturilor puternice primite din partea industriei hoteliere la nivel mondial. „Poți spune că primul câștig ar putea fi noroc, două câștiguri înseamnă cu siguranță confirmarea că ceea ce facem e bine, dar câștigul a trei titluri consecutive nu mai lasă industriei niciun dubiu că Bookassist este acum un un lider mondial în tehnologia de marcă a turismului”, a declarat Des O’Mahon, director executiv al Bookassist.

Sabre și Amadeus, printre nominalizați
„Este o realizare deosebit de mare, având în vedere calibrul companiilor competitoare printre care se află Sabre și Amadeus, nominalizate și ele pentru acest titlu. Acum, clasat oficial ca principalul furnizor a tehnologiei de motor de rezervare la nivel mondial, Bookassist va continua să fie un brand foarte căutat pentru rezervarea de hoteluri.” Premiile World Travel sunt votate de industria de turism la nivel mondial și are o greutate semnificativă pentru brandurile câștigătoare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =