News

British Airways bifează al doilea oraș polonez, după 75 de ani

British Airways lansează zboruri directe din Heathrow spre istoricul Cracovia în mai 2015, când acesta va deveni al doilea oraș polonez servit de compania aeriană. Noul serviciu va avea o frecvență de patru ori pe săptămână de pe Treminalul 5 și va fi operat de Airbus A319s și A320. De asemenea, acesta va oferi clienților săi o gamă de 5.600 de locuri pe lună în Club Europe și Euro Traveller Cabins. În prezent, British Airways oferă un serviciu de două zboruri pe zi spre capitala Poloniei, Varșovia, de la Terminalul 3, destinație spre care compania aeriană a început zboare încă din 1939.

Neil Cottrell, șeful de planificare al British Airways, a declarat: „Avem o lungă istorie de zboruri spre Polonia și deschiderea unui traseu spre al doilea oraș al țării oferă acum o mai mare posibilitate de alegere pentru clienții noștri. Cu o comunitate considerabilă în Londra, știm că traseul va fi popular cu polonezi veniți în vizite la rude și prieteni.”

O nouă rută, bogată în istorie
De asemenea, această nouă rută sare și în ajutorul clienților clasei business întrucât Cracovia este un centru economic important, care a a înregistrat investiții semnificative din partea Marii Britanii. Totodată, ne așteptăm ca traseul să fie extrem de atractiv pentru turiștii care vor să descopere și să exploreze frumusețile orașului în sine. Orașul este renumit pentru centrul său istoric, primul din lume recunoscut de UNESCO drept un centru al Patrimoniului Mondial, datorită arhitecturii sale gotice, renascentististe și barocă.”

Fiind și un centru polonez de cultură, mulți turiști vor alege să viziteze aici și fostul lagăr de concentrare nazist, aflat în apropiere de Auschwitz, pentru omagierea decedaților. Se estimează că cel puțin 1.1 milioane de persoane au fost omorâte acolo, dintre care peste 90% au fost evrei. Biletele de avion British Airways includ check-in online gratuit, o selecție a locurilor cu 24 de ore înainte de plecare și băuturi răcoritoare în timpul zborului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + twelve =