Food & wine

Ce crede barmanul despre tine și comanda ta

Intri într-un bar cu dorința unui plus de cofeină, dar te alegi cu priviri ciudate din partea barmanului. Știm cu toții că aromata cafea este fereastra întunecată a sufletului nostru, iar felul în care o bem spune multe despre personalitatea noastră. Bineînțeles, percepția poate să difere de la o țară la alta, în funcție de cultură. Însă, dacă în străinătate scapi de privirile ciudate comandând o băutură locală sau tipic internațională, la noi lucrurile sunt ceva mai simple: aproape fiecare băutură are „puterea” să te caracterizeze. Așadar, iată ce spune barmanul despre tine, în funcție de ce ai comandat.

„Skinny” latte – îți petreci viața în pantalonii de yoga și stai prea mult timp pe Pinterest, Facebook sau Twitter.

Frappuccino înainte de 8 dimineața – probabil ești pe cale să obții primul tău job ca adult, porți pantofi și pantaloni fără elastan. Ești pe calea cea bună în prosedul de a deveni adult. Acum este momentul să alegi și o băutură de dimineață respectabilă.

Ceva din „meniul secret” – ești o tipă de 14 ani, cu un iPhone 6 și încălțăminte Tory Burch, care se visează un fashion icon. Postările de pe Snapchat te-au determinat să comanzi asta?

Eggnog Latte – ești un adevărat dezastru. Vei fi cea mai posomorâtă persoană din cadrul petrecerii de Crăciun a companiei.

Eggnog Latte cu lapte degresat – știi că asta e ca și cum ai comanda un meniu uriaș Big Mac cu o Cola dietetică, nu?

Cappuccino – ai studiat în străinătate, probabil în Italia, dar nu ai învățat nimic din experiența trăită acolo.

Ceai negru – probabil ai studiat în Marea Britanie și / sau ai o pasiune nebună pentru producătorul englez de televiziune Benedict Cumberbatch.

Frappuccino cu ceai verde – ai studiat în Japonia, mănânci sushi și probabil te uiți la filme porno pentru a-ți pipera viața. Întoarce-te la realitate.

Soia latte – ești foarte pământesc și, probabil, un vegan. Ai puncte bonus dacă ți-ai adus de acasă propria cană. Nu de alta, dar pari să fii genul tipicar.

Latte, nu spumă – ești obsedat de întreținere. Cu siguranță vei da înapoi băutura cel puțin o dată.

Cafea neagra, măcinată – That’s sexy

Americano Cofe – Salut tuturor! Uite cât de sofisticat sunt!

Ceai verde cu miere – îți poți permite toate hainele de la ModCloth, așa că de ce dracu comanzi cele mai ieftine băuturi din meniu? Probabil pentru că îți cumperi toate hainele de la ModCloth și nu-ți mai ajung banii.

Espresso con panna – Ești barman? Nimeni nu comandă băutura asta.

Soia Latte, fără zahăr – Crezi că este sănătos. Nu este.

Cafea neagră, rece – ești o fire foarte rece, distantă.

Redeye (cafea cu shot de espresso) – Noaptea trecută pare să fi fost o noapte grea…
Caramel Frappuccino cu extra frișcă – faci alegeri tare proaste în viață.

Latte sezonier – sigur ai de gând să postezi asta pe Instagram. Îți voi rosti greșit numele, în mod intenționat. #sorrynotsorry

Espresso macchiato – Fie ești super cool, fie ești foarte enervant. Clar nu te regăsești undeva între.

Foto: matadornetwork.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − twelve =