Destinatii Grecia

Cele mai bune plaje de nudiști din Grecia

Mikri Banana pe Skiathos, Velanio pe Skopelos, ușor accesibila Kipoi Afiarti din Karpathos, alături de Kedros și Livadi din Donousa. Îți sună vreuna cunoscut? Dacă da, atunci adori înotul nud. Acestea sunt cele mai bune plaje de nudiști din Grecia, pe care merită să le descoperi într-o vacanță de vară. Sunt plaje ascunse, considerate paradisuri secrete, în care găsești intimitatea, izul mediteranean și plăcerea senzația de libertate pe care Grecia ți-o oferă la fiecare vizită.

Distracție pe stil vechi
Plaja Kokkini Ammos, din apropiere de Matala, Creta, este un must. O spune și Sky Travel, care a numit-o ca fiind una dintre cele mai bune plaje de nudiști din Grecia și din lume. Super Paradise din Mykonos stă și ea la vârf de cinste, fiind oficial prima plajă nud din Grecia. Aici intimitatea dispare, iar petrecerile și distracția pe ape sunt principalele puncte de atracție. O altă plajă de nudiști din Grecia, de asemenea impresionantă, o găsești tot în Mykonos, între Elia și Agrari. Iar favorita multor turiști europeni este plaja camping de pe Antiparos, unde ai liniște, spiritualitate și distracție pe stil vechi. Și când spun vechi, imaginează-ți cosumele de baie în buline și partidele de volei pe plajă… ca-n reclamele Coca-Cola.

Exclusivism și puncte ”fierbinți”
Hiliadou de pe Evia este locul ”fierbinte” de campare, fost odată un paradis hippie, iar Myrtiotissa din Corfu este perfectă pentru aura sa vintage. Și dacă visezi la un city-break în Atena, departe de agitație, există un țărm exclusivist, necunoscut mulțimii: plaja Ramounta, aflată la 65 de kilometri de Atena, spre Grammatiko. Plaja Mavro Lithari, aflată între orașele de litoral ale Saronidei și stațiunea balneară Anavyssos, este un tablou demn de colecție, iar plaja cu pietriș din stânga Capului Sounio, sub Templul impunător al lui Poseidon, este o oază de liniște, ferită de aglomerația orașului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + fourteen =