Top sezon

Cină gourmet la 380 de metri înălțime, în Paradiski

Iarna asta, un grup de turiști norocoși din Franța vor avea parte de o cină gourmet la 380 de metri deasupra solului și a unui peisaj de poveste, în Paradiski. Mai exact, în Vanoise Express, linia de telegondole cu etaj care leagă La Plagne de stațiunea alpină de schi Les Arcs, în zona Paradiski. Astfel, în luna februarie, 30 de schiori și snowbordisti vor putea cina în telecabine suspendate la 380 de metri deasupra văii și vor testa experiența gastronomică cu un meniu compus din cinci feluri de bucate, gătite de un bucătar cu stele Michelin.

Bucătar cu stea Michelin
Fiecare telegondolă se va opri la un kilometru de stații, pentru a se întâlnii la mijloc și pentru a se da startul cinei. Participanții vor fi selectați aleatoriu dintre persoanele înregistrate la cumpărarea unui skipass în Paradiski, în perioada 07 – 10 februarie. Câștigătorii, care pot fi persoane singure sau cupluri, vor fi anunțați în data de 10 februarie, iar în 12 va avea loc cina propriu zisă. Meniul va fi creat de bucătarul-șef francez Stéphane Froidevaux, care a câștigat o stea Michelin în 2006 la restaurantul lui de munte, L’antidot, în Serre Chevalier.

Cină cu ambient de Valentine’s Day
O parte dintre participalți va merge cu o telecabina ce pleacă din partea La Plagne, în timp cealaltă parte va pleca din zona Les Arcs. Cina va fi servită când cele două telegondole se vor întâlni în zona de mijloc. Deși organizat în apropiere de Valentine’s Day, se spune că evenimenul nu are legătură cu sărbătorirea îndrăgostiților, deși „cabinele vor fi decorate pentru a crea o atmosferă șic și elegantă”. Potrivit organizatorilor, cina ar urma să dureze două ore, după care telecabinele își vor continua traseul normal dus-întors.

Eveniment cu tradiție
Aceasta nu este prima dată când Paradiski s-a folosit în mod creativ de Vanoise Express pentru a-și ademeni turiștii. Sezonul trecut, populara zonă de schi și-a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare prin introducerea unei telecabine remodelate de un designer, iar în decembrie anul trecut un cascador francez a mers o sârmă suspendată între cele două cabine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − fifteen =