News

Davos Klosters – cea mai bună staţiune de schi din Alpi

Premium Europe a numit Davos Klosters cea mai frumoasă staţiune de schi din Alpi. În cadrul programului “Definitive Guide to the Alps” au fost prezentate şi examinate un total de şapte destinaţii, Davos Klosters reuşind să se claseze pe primul loc în topul celor mai apreciate destinaţii de schi din Europa. Premium Europe este o agenţie online axată pe turismul de lux, care publică Ghidul Alpilor 2014/215. În numărul curent, sunt listate şapre cele mai frumoase staţiuni de sporturi de iarnă din Alpi, iar destinaţia Davos Klosters a obţinut primul loc, devenind astfel cea mai frumoasă staţiune de schi din Alpi a momentului. Cele şapte destinaţii aflate în ghidul pe 2014/2014 au fost alese pe criterii schi, cazare, restaurante, après-ski, ofertă pentru non-schiori şi copii, precum şi evenimente.

Cea mai mare altitudine din Europa
În mijlocul Alpilor, înconjurat de privelişti uluitoare spre munte şi un peisaj idilic de iarnă, Davos este oraşul la cea mai mare altitudine din Europa (1562 de metri) şi, totodată, una cele mai mari zone de schi din Alpi. Alături de el, un pic mai la vale (1200 metri altitudine, răsare celebrul sat tradiţional de munte din Klosters, cu ale sale cabane piroreşti de o frumuseţe rară. Cele două aşezări sunt legate între ele de cele cinci domenii de schi din Munţii Klosters Davo.

Cu 85 de pârtii de schi ale acestora şi cei 300 de km de pârtii ce duc în josul dealului, Davos Klosters Mountains este una cele mai mari zone de schi din Alpi. Mii de schiorii, pasionaţi de snowboard sau free riders vin anual aici să experimenteze cele mai incitante şi pline de adrenalină sporturi de iarnă. Iar dacă pasiunea nu te duce spre pârtii, în Davos Klosters Mountains sigur vei găsi ceva şi pe gustul tău. De la petreceri après-ski pe Jakobshorn, la terase cochete din lemn pe Parsenn sau Pischa şi până la cine romantice la lumina lumânărilor pe Rinerhorn, Davos Klosters Mountains oferă ceva pentru toată lumea.

O destinaţie cu mii de posibilităţi
Klosters, oficial Klosters-Serneus, este un municipiu în districtul Prättigau / Davos în cantonul elvețian Graubünden. Binecunoscuta statiune de schi se află la 6.2 km de Davos şi la 93 km de Zurich, cel mai apropiat aeroport internaţional. Davos Klosters este o staţiune vibrantă, plină de contraste. Este o staţiune de sănătate, un centru business şi o metropolă culturală, care fuzionează împreună în mijlocul unui peisaj montan uimitor, transformând oraşul alpin, aflat la cea mai mare altitudine oraşalpin din Europa, într-o destinaţie cu mii de posibilităţi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − three =