News

Delta introduce primele apartamente private la Business Class

De anul viitor, compania Delta Air Lines va lansa primele apartamente private, cu usă, de clasa business, la noile sale avioane Airbus A350. Reprezentanții companiei aeriene spun că avioanele sale vor avea 32 de apartamente dotate cu o ușă glisantă, iluminat ambiental personalizabil; stocare dedicată, ecran de 18 inch de înaltă rezoluție dedicat divertimentului în timpul zborului, prize universale și port USB.

Experiență de neegalat la clasa business
Toate suitele Delta One au acces direct la culoar și paturi plate complete. „Confortul și intimitatea sunt importante pentru clienții noștri, iar noul design al Delta One suite îmbină perfect aceste necesități”, a declarat directorul de marketing al companiei Delta, Tim Mapes.

„Delta ascultă în mod constant părerile clienților și le răspunde cu produse care ajută la îndeplinirea dorințelor lor. Compania oferă o experiență de neegalat la clasa business, cu un simt confortabil, rezidențial”, a mai adăugat Tim Mapes.

Debut în 2017
Delta One Suites oferă fiecărui client un spațiu privat accesat printr-o ușă glisantă, cu spații de depozitare cu caracter personal, conceput cu atenție, un sistem avansat de divertisment în timpul zborului, tapiterie și finisaje premium, pentru a crea o experiență de neegalat a clasei business.

Aceste facilități vor debuna în toamna anului 2017, pe primul Airbus A350 Delta, care va deservi rutele internaționale din Asia, ulterior urmând să fie lansate treptat pe avioanele Boeing 777, ale flotei Delta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =