Destinatii

Dubai, cea mai mare destinație de distracție din lume

Dubai

Fără doar și poate, Dubai este astăzi cea mai mare destinație din lume pentru iubitorii de distracții. Cu Dubai Parks and Resorts (de peste 3 miliarde de euro ) și celebrul IMG Worlds of Adventure, cu diverse puncte de atracție, centre comerciale și hoteluri extravagante, Dubai a devenit în ultimii ani un loc de joacă al celor bogați și celebri, atrăgând turiști din toate colțurile lumii.

Și, în ciuda popularității, orașul nu contenește să se dezvolte, vrând să acapareze toate nișele de pe piața turistică. Așadar, fie că ești singur și dornic de adrenalină, fie că vrei romantism alături de iubită sau ești cu întreaga familie alături, Dubai poate fi una dintre cele mai bune opțiuni de vacanță pe perioada iernii…și nu numai, dacă suporți căldura sufocantă. Iată unde te poi distra:

Dubai Parks and Resorts

Noua stațiune Dubai Parks and Resorts, în valoare de 3 miliarde de euro, se află pe strada Sheikh Zayed, vizavi de Palm Jebel Ali, și a fost deschisă pe 31 octombrie 2016. Este cel mai mare parc tematic multi-tematic din Orientul Mijlociu. Și are de gând să atragă peste 6 milioane de vizitatori în fiecare an, prin parcul Motiongate (cu personaje de la Hollywood), parcul de distracții de la Bollywood (cu plimbări și diverse atracțiile inspirate din filme de succes din industria de filmului indian), și prin parcul Legoland, care are, de asemenea, un parc acvatic. Și asta nu e tot! Între ele există peste 100 alei pe care se organizează diverse spectacole și multime atracții de distracții.

LEGOLAND la Dubai Parks and Resorts

Legoland este o destinație tematică de vânzare cu amănuntul, cu locuri de luat masa, chiar în inima orașului Dubai Parks and Resorts. Pentru cei bogați și celebri, cazarea în Hotel Lapita – hotel tematic de familie polineziană, parte din Autograph Collection Marriott – poate fi o bună opțiune. Raed Kajoor Al Nuaimi, CEO al DXB Distracții PJSC, proprietarul Dubai Parks and Resorts, a declarat: „Construirea, în trei ani, a celui mai mare parc tematic integrat de destinație din Orientul Mijlociu a fost o experiență incredibilă Cu peste 100 de curse și atracții răspândite peste 23 de milioane de picioare metri pătrați de teren, ne concentrăm pe furnizarea unei destinații care depășește standardele internaționale la fiecare nivel – de la experiența oaspeților, la plimbări și atracții, toate la cele mai înalte standarde de siguranță.”

IMG Worlds of Adventure, Dubai

Sau cel mai mare parc tematic acoperit din lume, IMG Worlds of Adventure, Dubai a fost inaugurat anul acesta și a costat peste 1 miliard de dolari! Construcția și amenajarea lui a durat trei ani de muncă zilnică, însă succesul este garantat. Astăzi, la câteva luni de la inaugurare, IMG Worlds of Adventure este una dintre cele mai mare atracții din Dubai. Punctul forte al parcului este Velociraptor – cel mai înalt și mai rapid roller-coaster din Dubai.

Jucăria din care vizitatorii sunt aruncați în aer cu peste 90 de kilometri pe oră, în mai puțin de trei secunde. Pe lângă acesta, aici găsești alte 21 de atracții, 28 de spații de luat masa și 25 de magazine. Cum să nu îți placă? Odată ce ai ajuns, dependența de adrenalină este garantată! Parcul măsoară cât 28 de terenuri de fotbal la un loc și face parte din planul Dubaiului de a crește numărul de turiști în Emiratele Arabe Unite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 13 =