News

Easyjet a creat o aplicație personalizată pentru noul Apple Watch

Easyjet a creat o aplicație personalizată pentru mult așteptatul Apple Watch, care va fi pus în vânzare începând cu 24 aprilie 2015. Compania aeriană spune că aplicația oferă informații personalizate privind zborurile și informații de travel în timp real. Una dintre marile beneficii ale aplicației, mai spune compania, va fi carnetul de îmbarcări Passbook, care va permite pasagerilor să treacă mai repede prin sistemele de verificare din aeroport.

„Pasagerii vor primi informații pre-plecare, detalii de check-in, valorile schimburilor valutare, rapoarte despre vreme și statutul zborului în timp real, fiind anunțați de fiecare dată când apare o nouă informație. Aplicația va avea chiar și o funcție de „numărătoare inversă”, pentru a le arăta pasagerilor când trebuie să ajungă la poarta de îmbarcare.

Creație marca MTT
Aplicația a fost creată în parteneriat cu compania de telefonie mobilă MTT și, la lansare, va fi disponibilă în cinci limbi. James Millett, directorul departamentului digital al easyJet, a declarat: „pasagerii EasyJet continuă să vadă beneficiile folosirii aplicației noastre, în scopul de a-și facilita călătoriile, și suntem siguri că mulți dintre ei vor fi primii cumpărători al mult așteptatului Apple Watch.

„Căutăm constant noi căi de a imbunătăți experiența de călătorie a pasagerilor noștri și de a oferi informații actualizate privind ultima tehnologie din domeniu, cum e cazul mult așteptatului Apple Watch. Aplicația noastră este un alt exemplu de inovare, în scopul de a face călătoriile la fel de ușoare pe cât sunt de accesibile cu easyJet.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + nineteen =