News

Emirates dublează zborurile spre Barcelona

Emirates plănuiește să dubleze serviciul de trasport spre Barcelona, Începânc cu 2 mai 2015, Emirates va adăuga 3.724 de locuri pe săptămână pentru creșterea capacității totale spre Barcelorna cu 51%. Serviciul suplimentar va fi operat de o aeronavă Boeing 777-200LR într-o configurație de trei clase, care să completeze serviciul zilnic de succes A380 al companiei aeriene. Timpii pentru noul zbor au fost programați în scopul de a crea și de a facilita legături mai eficiente între Barcelona și orașe cheie din Extremul Orient, Orientul Mijlociu, Australia și Africa, prin intermediul hub-ului deținut de Emirates în Dubai”.

Dezvoltare majoră, în mai puțin de trei ani
„Barcelona continue să fie o poveste de mare succes pentru Emirates. În mai puțin de trei ani nu doar că am lansat un nou serviciu, ci am adăugat o capacitate semnificativă în scopul de a ține pasul cu cererea clienților. Acest zbor suplimentar zilnic este un impuls major pentru operațiunile noastre și subliniază angajamentul nostru ferm pe piața spaniolă”, a declarat Hubert Frach, Senior Vice President al diviziei operațiuni comerciale a Emirates, West.

„Clienților le place produsul Emirates și utilizarea lui repetată continuă să joace un rol-cheie în succesul nostru. Ne-am angajat să oferim conexiuni fără cusur clienților noștri, atât în, cât și în exteriorul Barcelonei. Nu-i de mirare că am fost în măsură să creștem atât de rapid capacitatea pe această rută”, a adăugat Hubert Frach.

Al 11-lea cel mai vizitat oraș din lume
Barcelona se află în fruntea clasamentului must see destinatii din Europa, cu peste 7.300.000 de turiști anual, fiind al 11-lea cel mai vizitat oraș din lume. Introducerea unui Boeing 777-200LR va aduce, de asemenea, și pozibilitatea de a mării semnificativ capacitatea de marfă transportată de Emirates SkyCargo pe această rută cu peste 230 de tone pe săptămână.Se speră ca această capacitate să susțină în continuare circulația de haine, unul dintre principalele exporturilor din Catalonia în Golf.

Noi servicii și facilități
Noul zbor va oferi opt First Class Suites private de lux, 42 de locuri în Business Class și 216 de locuri în clasa economică. Clienții Emirates din toate clasele se vor bucura de peste 2.000 de canale de divertisment, plus preparate gastronomice și un bagaj generos de 50 kg în First Class, 40 kg la Business Class și 30 kg în Economy Class.

EK 188 va pleca din Dubai la 15:45 și va ajunge pe Aeroportul Barcelona El Prat la 21:00. EK 189 va decola zilnic din Barcelona la 22:45 și va ateriza în Dubai la 07:25 a doua zi. În plus față de Barcelona, Emirates operează și un serviciu dublu zilnic spre Madrid. Emirates a lansat primele zboruri spre Spania în 2010 și oferă acum un total de 21.042 de locuri pe săptămână spre și dinspre aceasta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 16 =