China Destinatii

Harbin Ice 2015 – cel mai mare festival al gheții din lume!

Nici nu am intrat bine în noul an, că evenimentele au început să curgă! Iar unul dintre cele mai spectaculoase se desfășoară acum în China, mai exact în Harbin, capitala și cel mai mare oraș al provinciei Heilongjiang. În perioada 5 ianuarie – 25 februarie are loc Festivalul Gheții din Harbin, cel mai mare festival de gheață din întreaga lume, aflat la cea de-a 31 ediție. Și nici nu-i de mirare.

Săniuș cu tigri siberieni
Festivalul oferă experiențe speciale în vacanțele de iarnă, ca în nicio altă parte de pe pământ: lumea gheții și a zăpezii, expoziție de artă internațională în sculptura de gheață, lanterne multicolore de gheață, hoteluri de gheață, concursuri de înot de iarnă, săniuș cu câinele sau săniuș de tip safari, cu tigri siberieni… iar acestea sunt doar câteva dintre escapadele iernii în natură pe care le poți trăi în cadrul festivalului. Unde mai pui că, noaptea, întregul oraș de gheață chinez prinde culoare, fiind invadat de mii de lumini atent selecționate și poziționate să-ți încânte privirea.

Culoare și romantism pe gheață
Pe lângă cele de mai sus, te poți aventura în patinaj tradițional, snowmobiling sau într-o plimbare romantică cu trăsură în jurul orașului. Toate activitățile au spațiile proprii delimitate, extrem de generoase, în care te vei simți ca-ntr-o adevărată poveste de iarnă. Așa că, dacă te bate gândul să mergi, nu-ți uita aparatul foto!

Este o experiență de o dată în viață, pe care vei vrea să o repeți anual. Dacă nu ne crezi, aruncă o privire în galeria foto și s-ar putea să fii suprins. Cine știe, poate chiar vei simți nevoia unui concediu peste hotare, într-un oraș de gheață multicolor.
Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − fifteen =