Go

Încă un motiv să vizitezi Londra

Tower Bridge își sărbătorește anul acesta cea de-a 120-a aniversare, motiv pentru care Londra are un mic cadou pentru localnici și turiști: o nouă pasarelă din sticlă, de 1.5 milioane dolari! O pasarelă pe care turiștii tari de inimă pot păși cu încredere, aceasta fiind proiectată de cei mai buni arhitecți ai orașului și oferind priveliști de-a dreptul amețitoare. Nu exagerăm, ci pasarela te va face să simți că plutești la mulți metri deasupra… Tamisei și a șoselei orașului. Iar dacă acest lucru nu-ți va face inima să tresară, atunci nu știu ce altceva ar putea să o facă.

La 43 de metri deasupra Tamisei
În urma celei mai recente tendințe a construțiilor pe bază de sticlă la înălțimi amețitoare, pasarela de sticlă West Walkway a Turnului va oferi trecătorilor o priveliște unică extraordinară asupra orașului. Aceasta se înalță aporximativ 43 de metri deasupra Tamisei și se întinde pe aproximativ 11 metri. Christopher Earlie, Business și Marketing Manager al podului, a declarat pentru BBC că: „pentru prima dată, vizitatorii vor putea experimenta un punct de vedere nemaivăzut până acum în Londra – Tamisa, drumul rutier și pedestru.” Te simți destul de curajos să-l traversezi?

Opere de artă londoneze
Pe lângă acest faimos proiect, Londra le oferă turiștilor și o expoziție de anvergură. De la modernul nivel înalt al Turnului, cu a sa podea de sticlă, la sala motoarelor și până la camerele istorice, Expoziția Tower Bridge redă întreaga istorie a podului și motivele pentru care acesta a captat atenția lumii prin animații și producții digitale. Tot aici, vizitatorii pot admira arta londoneză, cu piese de artă inspirate de motoarele uriașe cu aburi și bine întreținute din Victorian Engine Rooms.

O expoziție demnă de vizitat dacă iubești Londra și ale sale particularități. Unde mai pui că și sezonul este prielnic pentru o vacanță romantică, cu plimbări de-a lungul Tamisei. Acum, Londra nu mai este atât de aglomerată ca în lunile de vară, iar restaurantele oferă nu doar prețuri mai mici, dar și o atmosferă mult mai intimă. Așadar, în caz că mai aveai nevoie de motive să vizitezi Londra, acum ai suficiente cât să spui DA unei vacanțe inedite de toamnă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 11 =