News

Jumeirah numește un nou director general pentru Burj Al Arab

Jumeirah Group l-a numit Anthony McHale director general al Burj Al Arab Jumeirah. McHale își intră oficial în funcție în 11 ianuarie 2015, alăturându-se grupului Jumeirah după mai bine de cinci ani ca director general al Mandarin Oriental Hyde Park din Londra. În timpul mandatului său la Mandarin Oriental Hyde Park din Londra, Anthony McHale a deschis cu succes Bar Boulud în 2010, precum și Dinner by Heston Blumenthal în 2011, care a primit două stele Michelin și recunoaștere la nivel mondial. De asemenea, în 2011, acesta a promovat inaugurarea One Hyde Park Residences, cea mai bună proprietate imobiliară din Europa.

35 de ani în afaceri ospitaliere de lux
Cariera sa de 35 de ani în afaceri ospitaliere de lux include nouă ani cu Orient Express Hotels (acum BELMOND), ca director general al Keswick Hall Club, ca manager general la Keswick Hall Club and Estate din Charlottesville Virginia și la Hotel Windsor Court din New Orleans, Louisiana. Înainte de a se angaja la Orient Express a lucrat trei ani ca manager de hotel la Hotel Bel Air, din Los Angeles, și a avut, de asemenea, posturi de conducere la o varietate de grupuri hoteliere, inclusiv la The Peninsula Hotels și Four Seasons.

15 ani de la inaugurare
Urându-i bun venit lui McHale la conducerea Burj Al Arab Jumeirah, Nicolae Clayton, directorul executiv al Grupului de Operațiuni Jumeirah Group, a declarat: „Suntem încântați că Tony se alătură Burj Al Arab Jumeirah, acum, când clădirea sărbătorește al 15-lea an de la inaugurare.”

„Oaspeții noștri se așteaptă la cel mai înalt nivel de ospitalitate de lux și Tony are atât experiența, cât și profilul care promite să gestioneze hotelul și pe cei 1.500 de colegii săi, în scopul de a continua succesul pe care îl avem pe piață. În timp ce Dubai continuă să evolueze ca destinație cunoscută pe plan internațional, atât pentru agrement, cât și pentru călătoriile de afaceri, Burj Al Arab Jumeirah stă precum un far al luxului și ca un simbol al creșterii de succes a orașului. Așteptăm cu nerăbdare ca Tony să ne ajute să ducem hotelul spre noi nivele de excelență, mai ales că Dubai construiește impulsul spre EXPO 2020.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − sixteen =