Airline

Lucruri esenţiale pentru bagajul de mână, în avion

Zborurile lungi sunt obositoare. Apar amorţelile, furnicăturile, cârceii şi, implicit, nervii. Pentru a evita toate acestea şi pentru a te bucura de un zbor confortabil, fie el cât de lung, ia cu tine o trusă cu accesorii pentru avion. Nu este o fiţă de moment şi nici un artificiu glamour, ci un bagaj cu lucruri practice, care să facă distanțele lungi mai uşor de suportat. Acum câţiva ani, companiile aeriene ofereau kituri de călătorie pe zborurile lung-curier, indiferent în ce clasă te regăseai. Acum, însă, odată cu micșorarea preţurilor biletelor, această facilitate a dispărut. Mai jos ai o listă cu 10 lucruri must have în bagajul de mână în avion, pe care să ţi le achiziţionezi înainte de un zbor mai lung:

1. O gentuţă în care să organizezi totul
Uneori, simple is better! Ia o pungă Ziploc cu fermoar, recipient aprobat şi de Administraţia Securităţii Transportului Aerian, în care îți va încăpea un număr mare de articole, întrucât compartimentarea îţi facilitează mult stilul de organizare.

2. O mască bună pentru ochi
Pentru un somn liniştit în timpul zborului, foloseşte masca pentru ochi. Este eficientă chiar şi pentru cei care se acomodează cu greu schimbărilor. Masca nu doar că blochează lumina, ci are un spaţiu interior care permite pielii să nu transpire. Ai grijă însă ce cumperi, pentru că unele nu sunt de calitate şi îţi pot crea un disconfort și mai mare.

3. Dopuri pentru urechi
Zgomotele din avion produse de ţipetele copiilor, discuţiile cu voce tare şi anunţurile însoţitorilor de zbor pot fi enervante şi greu de suportat pe distanţe lungi. Astfel că dopurile de urechi pot face minuni, oferindu-ți liniște și confort.

5. Şerveţele dezinfectante
În ultima perioadă, teama de viruşi este tot mai apăsătoare. Pentru liniştea ta, dar şi pentru o reîmprospătare după somnul îndelungat, este recomandat să foloseşti şerveţele umede dezinfectante. Le găseşti în orice supermarket, iar eficienţa lor îţi asigură o oarecare siguranță privind sănătatea.

6. Balsam de buze şi cremă de mâini
Nu, nu e o glumă şi nici un artificiu beauty. Aerul din cabină poate fi prea uscat penru pielea ta. Aşadar, nu uita să-ţi pui în kitul de călătorie cu avionul și un balsam de buze şi o cremă de mâini, ambele de calitate. Sunt momente în care chiar ai nevoie de hidratare.

7. Spray cu apă
În kiturile avioanelor de la clasa business, se obişnuia să existe o sticluţăde 0.5 cu pulverizator, umplută cu apă Evian. Eea ideală când vroiai să te reîmprospătezi după somn, stropindu-ţi faţa. Cu siguranţă nu o vei mai găsi acum, aşa că va trebui să o cumperi dintr-un magazin de specialitate. Dacă însă nu găseşti o cutie/sticlă similară, foloseşte sticluţa de plastic a unei ape parfumate de corp. Însă, ține minte. Nu umple sticla cu apă înainte de security check, dacă nu vrei să ţi-o confişte personalul aeroportului.

8. Periuţă şi pastă de dinţi
Igiena e pe primul loc. Ia-ţi în bagajul de mână patru pachete de periuţe de dinţi de unică folosinţă, care vin cu pastă de dinţi încorporată, alături de o aţă dentară. Sunt perfecte la drum lung și admise în bagajul de mână la aeroport.

9. Şosete soft
Din cauza presiunii atmosferice s-ar putea să ți se umfle picioarele. Pune-ți în bagajul de mână și o pereche de șosete pufoase. Odată ce le vei încălța, vei simţi confortul de acasă. Ai grijă doar să te încalți când vrei să mergi la toaletă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 8 =