News

Lufthansa lansează o nouă rută spre Tampa

Lufthansa continuă să-și extindă rețeaua în Statele Unite ale Americii. Pentru prima dată în istoria companiei, aceasta va oferi servicii pentru zona Tampa Bay, poarta de acces spre Coasta de Vest a Floridei. Noul serviciu non-stop de la Frankfurt va fi lansat în 25 septembrie 2015. Compania are în plan să opereze cinci zboruri pe săptămână în timpul verii și patru zboruri pe săptămână în timpul iernii pe ruta între Frankfurt și Tampa, cu aeronava Airbus A340-300.

Odată cu această lansare, Tampa Bay se alătură orașelor Miami și Orlando ca a treia destinație operată de Lufthansa în Florida. Tampa – St. Zona Petersburg – Clearwater, o regiune metropolitană în creștere rapidă, cu aproape trei milioane de locuitori, se află în Golful Mexic și se mândrește cu unele dintre cele mai bune plaje din America. Zborul LH 482 va pleca din Frankfurt și ajunge în Tampa după-amiaza (ora locală), după un zbor de aproape 11 ore.

Zbor direct, de 11 ore
Întoarcerea din Florida va înseamna un zbor de noapte, care va decola seara devreme și va ajunge în zorii zilei pe aeroportul din Frankfurt. Aeronava A340-300 poate transporta un total de 298 de pasageri la clasele business, premium, economy și enonomy class, oferind confortul și calitatea pentru care compania Lufthansa este recunoscută la nivel mondial, alături de cel mai nou model de cabină amenajat în toate clasele.

Sistem individual de divertisment

De asemenea, indiferent de clasa la care călătoresc, pasagerii se vor bucura în timpul zborului de un sistem individual de divertisment, cu o serie de oferte, împreună cu conectivitate rapidă la internet de bandă largă prin intermediul wi-fi FlyNet. „Suntem încântați că pasagerii noștri vor putea să zboare direct din Coasta de Vest din Florida la Frankfurt, în deplin confort. Ne așteptăm ca noua legătură directă să trezească un interes și mai mare turiștilor și să obținem mai multe cereri, în special în domeniul călătoriilor de plăcere”, a declarat Karl Ulrich Garnadt, membru al Consiliului și director executiv al Lufthansa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − three =