News

Noile uniforme Etihad, lansate la Abu Dhabi show

Etihad Airways a dezvăluit astăzi noile uniforme, mult așteptate, la un spectacol grandios în Abu Dhabi, deschizând calea unei noi epoci sofisticate de zbor. Creată de italianul designer de haute couture, Ettore Bilotta, în atelierul său din Milano, noua uniformă emană o eleganță clasică rar întâlnită pe culoarele avioanelor moderne, și fuzionează ingenios cu elemente dramatice ale lumii haute couture vechi din 1960, de la Paris și Roma, alături cu moda contemporană evidentă pe culoarele aeriene din Londra, New York, Milano și Tokyo.

Servicii la superlativ
Frumoasa colecție are un stil menit să caracterizeze brandul Etihad Airways și să sporească reputația companiei aeriene ca transportator standard cu servicii la superlativ. Dezvăluite pe podium în fața presei de specialitate, lansarea ținutelor a fost atent temporizată pentru a coincide cu sosirea noilor aeronave Airbus A380 și Boeing 787-9, parte din flota Etihad Airways, echipate cu noi cabine revoluționare. Debutul uniformelor reprezinta merele final a ceea ce a însemnat un an important al companiei, pe scena mondială.

O declarație de lifestyle
Peter Baumgartner, șef comercial al Etihad Airways, a declarat: „Ettore, alături de echipele noastre, ne-a oferit iar o o nouă uniformă, care va reprezenta brand-ul nostru cu fler caracteristic în fiecare locație aflată în rețeaua noastră, în continuă extindere. Lumea ne-a acortat multă atenție anul acesta, iar noua noastră colecție nu va dezamăgi. Este întruchiparea mărcii Etihad Airways, etosul serviciilor și angajamentul de neclintit pentru excelență, marcarea sosirii noastre ca lider al zborurilor sofisticate.”

„Aceasta nu este doar o uniformă. Acesta un concept pret-a-porter – o declarație a viitorului stil de viață și un omagiu adus erei de aur a zborurilor glamour. Este vorba de readucerea eleganței clasice, alurei și a bogăției în stil atâta femeilor, cât și a bărbaților noștri într-un stil ce va deveni look-ul lor de semnătură” a declarat Aubrey Tiedt, vice-presedinte al departamentului servicii clienți, al Etihad Airways.

100% din lână italiană
Fabricate 100% din lână italiană, uniformele dispun de un design jacquard complicat și au fost croite în diferite locații din Italia, cu suplimentare de producție în Shanghai, Tunis și București cu ajutorul unei echipe dedicate, formată în totalitate de aproximativ 400 de angajați.

Unice, aproximativ 30% dintre ținute au fost realizate manual sau cusute de mână. Elegant tăiat și montat, fiecare ansamblu este practic, flexibil și ușor de purtat, flexibil, permițând angajaților mișcarea lejeră atât la sol, cât și în cabina aeronavei. Uniformele încorporează toată paleta de culori a brand-ului Etihad Airways, o companie recunoscută recent de World Travel Awards ca lider mondial pentru al șaselea an consecutiv.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =