News

Panică în avion din cauza unei glume cu Ebola

Un pasager neidentificat al US Airways a provocat panică în rândul pasagerilor și a echipajului, strigând „Am Ebola” în timpul unui zbor spre Republica Dominicană. Potrivit informaţiilor din presa internaţională, bărbatul, care a tuşit încontinuu în timpul zborului, a strigat „am fost în Africa”, la scurt timp înainte de aterizare. De asemenea, acesta ar fi strigat ulterior şi „am Ebola!”, reuşind să sperie întregul avion.

La aterizare, personalul de urgență, îmbrăcat în costum de protecție albastru, a urcat la bordul avionului şi pasagerul cu pricina a fost dus de urgenţă la centrul Medical al Aeroportului, pentru teste. Medicii care au consultat pasagerul susţin că acesta nu a avut febră – un simptom precoce cheie al virusului Ebola. Paola Rainieri, vice-preşedinte de marketing şi comunicare al Punta Cana Grupo, care deţine aeroportul, a declarat reporterilor că avionul a fost ţinut pe pista de aproape două ore, până când medicii şi oficialii companiei aeriene au hotărât că nu a existat niciun risc pentru ceo peste 200 de pasageri.

Paola Rainiera descris incidentul drept o „glumă de prost gust” al pasagerului. Aceasta a spus că bărbatul a completat chestionarul, în care a scris că nu a fost în Africa de curând. În urma incidentului nu s-au raportat cazuri de Ebola în Republica Dominicană sau în altă parte din Caraibe și nici în restul Americii Latine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − six =