News Top sezon

Primele imagini cu Costa Diadema, înainte de lansarea oficială

Au fost publicate primele imagini cu interiorul Costa Diadema, noul vapor Costa Cruises. Costa Diadema, poreclit şi „Regina Mediteranei”, va fi lansat în 7 noiembrie 2014. Noua navă admiral a fost proiectată de arhitectul Joseph Farcus, timp de 35 de ani, acesta colaborând cu Costa Cruises abia din 2000. Filisofia designului navei este o evoluţie a stilului arhitectului proiectant. Au fost create noi funcţii şi modele de circulaţie, în scopul de a oferi oaspeţilor posibilitatea unei experienţe unice în materie de confort, eleganţă şi lux într-o navă de croazieră.

„Filisofia designului este o abordare contemporană sofisticată”. Am încercat să creăm un design special, care să le inducă oaspeţilor emoţia de a călători într-un mediu cu adevărat special, realizat pentru lux şi transport către destinaţia visată. Primul lucru pe care îl vor sesiza oaspeţii este înalţimea navei, rezultată dintr-o punte suplimentară”, a declarat Farcus.

Cea mai lungă promenadă a flotei
„Zona de top a fost extinsă şi vor fi mai multe zone dedicate plajei si sporturilor, precum şi o zonă cu piscină şi parc pentru copii. Mai mult, prova și pupa au fost reproiectate dând navei un aspect mai raționalizat. Cu toate acestea, cea mai notabilă caracteristică este promenada larg deschisă, care se înfăşoară în jurul navei, pe puntea 5.” Din promenada exterioară a navei Costa Diadema, te poţi bucura de o privelişte spectaculoasă spre mare. Cu cea mai lungă promenadă a flotei, croaziera afişează un design asemănător iahturilor şi oferă nu mai puţin de o punte de 500 metri de plimbare, în jurul a celor patru laturi ale sale.

Atmosferă mediteraneană, atingeri italiene
Panorama barurilor şi a restaurantelor vor adăuga o atmosferă exterioară de vară mediteraneană datorită designului bine gândit de a evidenţia frumuseţea mării într-un contrast al structurilor cu linii fine, romantice. Designul interior al Costa Diadema prezintă un decor elegant, cu o uşoară atingere italiană. Detaliile rafinate, precum mozaicurile de sticlă, sunt prezente în fiecare colț, iar detaliile şic se regăsesc în multe dintre localurile croazierei, precum în restaurantul Samsara, ornat cu un perete de marmură şi lucrări de artă inspirate din măști teatrale japoneze.

„Am lucrat foarte strâns cu experţii magazinelor Costa pentru a creea un layout al celui mai înalt standard al zilelor noastre privind experienţa modernă de shopping. Vrem să oferim clienţilor noştri o experienţă nemaitrăită până acum în vreun mall. Avem chiar şi o zonă dedicată Portobello Road pentru evenimentele super sale, adăugată la experiența unică de shopping de pe navă.”

navigate_before
navigate_next

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =