News

Qatar Airways dezvoltă divertismentul în aeronave

Qatar Airways a implementat un nou program de divertisment pentru pasagerii din aeronave, în timpul zborurilor din ianuarie 2015. Zece premiere cinematografice din întreaga lume vor debuta la începutul lunii pe Oryx Divertisment, oferind atât adulților, cât și copiilor oportinutatea de a urmări cele mai recente filme de succes la nivel global. Filmele animate „The Boxtrolls” și „The Book of Life” vor fi populare printre copii, în timp ce adulții pot alege din filme precum „A Walk Among the Tombstones”, în care joacă Liam Neeson sau cel mai recent film cu Reese Witherspoon – „The Good Lie”.

Trilerele vor fi cele care vor ține pasagerii lipiți de scaune: „The Equalizer”, cu Denzil Washington, „Joe” cu Nicolas Cage și „No Good Deed”, în timp ce comediile „Alexander and the Terrible”, „Horrible”, „No Good”, „Very Bad Day” și „Hector and the Search For Happiness” va aduce zâmbetele pe fețele lor. De asemenea, în ianuarie 2015, și „The Skeleton Twins” își va face premiera.

Filme, jocuri și documentare de Oscar
În același timp, Qatar Airways va fi singura companie aeriană din Estul Mijlciu care le va arăta fanilor seriei americane „New Girl” cele mai noi trei episoare din noul sezon. De asemenea, Qatar Airways va fi singura companie aeriană din regiune care va prezenta un documentar despre actorul Kevin Spacey, premiat cu Oscar, și un documentar despre viața boxerului legendar Muhammad Ali.

Alături de toate acestea, Qatar Airways le asigură pasagerilor accesul la o gamă întreagă de opțiuni de divertisment, ce include filme, programe tv, jocuri și sisteme audio în fiecare lună pe Oryx Entertainment. De la ultima premiră marca Hollywood și până la cele mai tari producții Bollywood, blockbustere Arabicblockbusters, filme pentru copii, filme clasice și multe altele, Oryx Entertainment oferă pasagerilor ore de divertisment, sus în aer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =