Articole recente News

Qatar Airways lansează zboruri directe spre Phuket, Thailanda

Din 26 octombrie 2014, Qatar Airways lansează zborurile directe spre Phuket, Thailanda. În prezent, compania aeriană serveşte zilnic ruta Doha-Phuket, printr-un serviciu legat de capitala Malaeziei, Kuala Lumpur. Akbar Al Baker, directorul executiv al Qatar Airways, a declarat că „începutul serviciilor directe din Doha la Phuket oferă călătorilor din întreaga lume accesul mai rapid la cea mai populară destinaţie turistică, prin întreaga noastră reţea aflată în expansiune.”

Airbus A330
„Cu apropierea sărbătorilor de iarnă, aceasta este o mare oportunitate pentru turiştii din Orientul Mijlociu, Europa, Africa şi America de a-şi planifica vacanţele pe plajele din Phuket, în timpul mini concediului. Numărului vizitatorilor oraşului Phuket sunt în creştere, iar Qatar Airways va profita în zilele următoare de zborurile directe spre oraşul thailandez”, a adăugat acesta. Zborurile directe spre Phuket vor fi operate cu un Airbus A330, într-o configuraţie de două clase: Business Class (cu 24 de locuri) şi Economy (cu 236 de locuri). Pasagerii se pot aştepta la niveluri excepţionale de confort, compania Qatar Airways fiind premiată cu cinci stele pentru ospitalitate.

Doha, un punct strategic de legătură
Qatar Airways a lansat zboruri zilnice din Doha spre Phuket prin Kuala Lumpur, în 2010. Noul serviciu a zborurilor directe, care va fi introdus în 26 octombrie, va facilita timpului de călătorie atât pentru turiştii care se îndreaptă spre Phuket, cât şi pentru cei care părăsesc Thailanda. Dezvoltarea constantă a serviciilor a dus la dezvoltarea semnificativă a pieţii turistice în Phuket. Principalele pieţe de turişti ale oraşului thailandez provin din Marea Britanie, Rusia, Germania, Franţa şi Italia. La ora actuală, Doha este un punct strategic de legătură pentru călătoriile pe distanțe lungi, datorită deschiderii celui mai nou centru de aviație din lume: Aeroportul Internaţional Hamad. Aici, pasagerii care călătoresc din oraşele europene spre Phuket se pot relaxa şi împrospăta înaintea legăturii spre Phuket, în cadrul unor servicii de clasă mondială.

Ospitalitate de cinci stele
Qatar Airways şi-a început activitatea în Thailanda acum peste 14 de ani, cu zboruri directe ce leagă Doha de Bangkok. Transportatorul aerian serveşte acum capitala thailandeză de trei ori pe zi, iar din 16 decembrie 2014 serviciul va fi introdus de patru ori pe zi. Lansarea unui serviciu direct de transport spre Phuket va contribui la satisfacerea cererii actuale pentru această destinaţie. „Europa este o destinație extrem de populară pentru un număr mare de thailandezi. Prin urmare, suntem foarte încântaţi să oferim mai multe opţiuni celor care vor să călătorească cu noi şi să se bucure de serviciul nostru de cinci stele”. a adaugat Al Baker..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 13 =