News

Qatar Airways va oferi zboruri directe zilnice spre Edinburgh

Începând cu 1 mai 2015, Qatar Airways va opera un serviciu zilnic direct din Aeroportul Edinburgh spre Aeroportul Internațional Doha Hamad. Anunțul vine la doar șase luni de la lansarea cu succes a zborurilor de cinci zile pe săptămână pe această rută și consolidează angajamentul companiei aeriene de a adăuga frecvențe suplimentare pe traseu.

Boeing 787 Dreamliner
Serviciul zilnic de ieșire din țară QR028 și de intrare QR027, operate de un Boeing 787 Dreamliner, va oferi pasagerilor un acces mai facil spre 145 de destinații din întreaga lume, deservite de Qatar Airways prin intermediul hub-ului deschis recent de Aeroportul Internațional Hamad. Boeing 787 Dreamliner are o configurație cu două cabine, care cuprind 22 de locuri la clasa Business și 232 de locuri la Economy Class. Ambele tipuri de cabine includ ecrane individuale de televiziune de 10.5-inch cu cele mai recente opțiuni de divertisment în timpul zborului, plus un serviciu de cinci stele premiat la nivel internațional.

Frexibilitate spre și dinspre Edinburgh
Pornind din Edinburgh, traseul are anul acesta mai multe permise de călătorie din capitala Scoției spre destinații din întreaga lume, cu doar un singur transfer internațional de linie prin noul Aeroportul Internațional Doha lui Hamad. Astfel, nu va mai fi nevoie de transferuri interne din Marea Britanie. Directorul executiv al Qatar Airways Group, Akbar Al Baker, a declarat: „Suntem încântați să oferim mai multe posibilități și mai multă flexibilitate pasagerilor care doresc să călătorească spre și din Edinburgh.

Oportunități de business
A oferi un serviciu zilnic spre Edinburgh este o reflectare clară a popularității acestui traseu de la lansarea sa din luna mai 2014, iar noul serviciu zilnic va permite Qatar Airways să continue să sprijine și să promoveze înțelegerile și oportunitățile de afaceri din Scoția în diferite piețe aflate pe rețeaua noastră aeriană globală. Cele mai populare destinații a celor care folosesc ruta Edinburgh-Doha sunt predominant în Asia și Australia, cu timpul de zbor spre Melbourne redus de la aproximativ 26 de ore, cu două transferuri, la doar 20 de ore, cu un singur transfer internațional rapid pe Aeroportul International Hamad.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − three =