Food & wine Ghid de vacanta News

Restaurante McDonald extraordinare, din intreaga lume

McDonalds, celebrul lant fast-food, a implinit saptamana trecuta 75 de ani. Cu toate ca evenimentul nu a fost sarbatorit cu mare fast in unele tari, anuntul a fost facut pe mai toate site-urile importante de travel si nu numai, precum Telegraph.co.uk. Si, odata cu anuntul, publicatia a tinut sa stranga laolalta imagini cu cele mai spectaculoase restaurante McDonald deschise in intreaga lume.

Desi la noi toate seamana intre ele, in tari precum Noua Zeelanda, Australia, Arizona si Paris, unele dintre restaurantele McDonald au o arhitectura de-a dreptul spectaculoasa. Vezi in galeria foto. Cat despre destinatii, ti-am insirat cateva mai jos. Nu se stie niciodata cum vei pofti la un BicMac pe taram australian, chinez sau norvegian…

Lunch in stil Art Deco
Cu peste 36.000 de restaurante din intreaga lume, McDonalds se mentine pe primele locuri in topul preferintelor cand vine vorba de mancare. Iar un restaurant care iti face cu ochiul nu doar datorita meniului, ci si a arhitecturii se afla in Taupo, Noua Zeelanda. De asemenea, o mandrie a companiei, cand vine vorba de aspect, este restaurantul construit in stil Art Deco, care se gaseste in Clifton Hill, la marginea Melbourne, Australia. Nici cel din Sedona, Arizona, nu este mai prejos, care a fost nevoit sa adopte o noua nuanta datorita cerintelor autoritatilor locale, care au vrut ca aspectul restaurantului sa se semene cu cladirile din imprejurimile sale.

McChicken, in ambient parizian
Paris, capitala fashion, orasul luminilor sau al romanticilor… Cum era de asteptat, aspectul restaurantului McDonalds de pe Rue Saint-Lazare este usor vintage, cu accente pariziene foarte bine conturate. Mai, mai, ca ai sentimentul ca te afli la o cafenea tipic pariziana…doar ca aici poti comanda si BicMac. In Bergen, McDonalds isi serveste meniurile intr-un ambient de asemenea aparte. Cat despre meniuri, nici ele nu sunt de ignorat. Ramurile norvegiene ofera de obicei McLaks – file de somon indesat intr-un sandvis. Asa zona, asa meniu.

Burgeri negri… sau albi?
Stiai ca McDonald in China serveste burgeri negri, ornati cu seminte de susan alb si stropiti cu sos de piper negru? De asemenea, serveste si burgeri albi, ornati cu seminte de susan negru si stropiti cu un sos dulce si picant. Pe care l-ai incerca?

navigate_before
navigate_next

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + three =