Destinatii Grecia Top sezon Top Travel

S-a deschis primul Parc Tematic de Ciocolată din Grecia

Ușor dar sigur, Grecia se transformă într-o destinație de vacanță all season! După sute de carnavaluri organizate în aproape toate insulele și orașele țării, a venit momentul să cazi în ispita ciocolatei. Până în 6 martie, copii, bunici, gurmanzi sau pofticioși sunt așteptați cu toții într-o vacanță „de ciocolată” în Salonic. Fabrica și Muzeul de Ciocolată din Salonic ne îndeamnă pe toți să ne lăsăm pradă tentației de ciocolată și să mergem la Târgul Internațional Salonic, deschis până în 6 martie 2015.

Țara basmelor
Primul Parc Tematic de Ciocolată din Grecia se întinde pe 2500 de metri pătrați, o zonă transformată recent într-o țară de basm. Plimbarea în lumea magică a ciocolatei începe de la Muzeul Ciocolatei, în care afli povestea arborelui de cacao și a fructelor sale. Urmează ruinele templului Aztec, o junglă tropicală cu condiții meteo tipic tropicale (realizate printr-o tehnologie specială) și Amazon Hut cu ale sale mistere.

Călătoria continuă cu opriri în laboratoarele Biscuiților ION și Papadopoulou, de unde îți poți face cadou suveniruri din ciocolată, iar dacă ești mai îndrăzneț din fire te poți îmbăia în Green Bath – o cadă impresionantă cu ciocolată, unde ți se fac și fotografii. Asta da amintire!

Kri Kri și cascada de ciocolată
Iar după o bălăceală dulce-amăruie, ajungi la Ferma Kri Kri cu mini înghețate cadou, o mașină a timpului spre antica lume a dulciurilor și un labirint, la finalul căruia vei descoperi o altă surpriză: cascada de ciocolată. Magia lumii de ciocolată continuă într-o sala de învățământ și la galeria de artă Choco, unde poți vedea îndeaproape creații unice din ciocolată. De asemenea, poți vizita și CHOCOLATERIA, unde ți se pregătesc băuturi din ciocolată, după rețete din biblioteca ciocolatei.

Fabrica și Muzeul de Choco și Muzeul funcționează sub auspiciile Organizației Naționale de Turism a Greciei și este un eventiment organizat din dorința de a explora toate frumusețile naturale și istorice ale Greciei, printre care și gastronomia sa dulce.
Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =