News Top sezon Top Travel

Thomson introduce zboruri directe spre Costa Rica

In vara 2016, Thomson va lansa primul zbor non-stop din Marea Britanie sprte Costa Rica, moment in care va reveni si la Cuba, pentru prima data din 2013. Directorul managerial al companiei, David Burling se arata optimist privind noul program de zbor, asteptandu-se la o crestere de doua cifre a numarului de pasageri, mai cu seama ca va introduce pe aceasta ruta de lunga distanta avioane Dreamliner noi.

Cancun, Sanford si Punta Cana
Pe langa serviciile din Gatwick spre Costa Rica si Cuba, Thomson va lansa, incepand cu luna mai, primele zboruri Dreamliner din Stansted spre Cancun, Mexic, si Sanford, Orlando. De asemenea, compania anunta si un zbor nou din Birmingham spre Punta Cana, din Republica Dominicana, precum si mai multe noi zboruri pe distante scurte, iar din Manchester va pune la dispozitia turistilor zboruri cu avioane Dreamliner spre Aruba, majorand astfel capacitatea pe aceasta ruta.

Noi avioane Dreamliner si echipaj cu iPad-uri
Din Glasgow si Newcastle, Thomson pregateste zboruri suplimentare pentru Cancun, Mexic. „Nu suntem un simplu operator din Londra. Sunt foarte incantat de noile noastre zboruri de pe aeroporturi regionale”, a adaugat Burling. Pentru vara 2016, toate zborurile transcontinentale marca Thomson vor fi realizate cu avioane Dreamliner si, din luna mai, membrii echipajului de cabina vor fi echipati cu iPad-uri, pentru a putea vinde excursii optionale direct de la bord.

In negocieri pentru noi destinatii
Cat despre noul program spre Costa Rica, Burling se declara mai mult decat entuziasmat, in special datorita cererilor existente la ora actuala pe piata. „Ca operator de turism, ne intoarcem la originile noastre de a dezvolta noi destinatii. Costa Rica va fi un realsucces datorita oamenilor care ne impartasesc sentimentul de aventura. Vara viitoare, Thomson va avea, de asemenea, doua noi destinatii extrem de apreciate la vinel mondial: una in Republica Dominicana si una in  Rhodes, iar in luna iulie va anunta o a treia destinatie, pentru care compania se afla la ora actuala in negocieri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two − one =