Top sezon Top Travel

TripAdvisor a numit Top 10 hoteluri din Berlin

Găsirea hotelului perfect în Berlin n-a fost niciodată ușoară… până acum. În baza review-urilor turiștilor, TripAdvisor a făcut o listă cu top 10 hoteluri din Berlin. Pentru a vedea atracțiile de top ale Berlinilui, trebui să fii cazat într-un hotel bine amplasat. De preferat, în unul cu paturi confortabile și un bar decent, care să te relaxeze pe-nserat, după o zi obositoare. Din fericire pentru mulți dintre noi. TriAdvosor a întpocmit o lustă cu cele mai bune hoteluri din Berlun, bazându-se analiza review-urilor din site, o analiză ce măsoară calitatea, cantitatea și cele mai recente comentarii pe subiect. Fie că au bar pe acoperiș, snacksuri suplimentare sau un personal extrem de săritor, aceste zece cele mai bune hoteluri din Berlin pare să fi știut cum să câștige inimile oaspeților.

10. Hotel am Steinplatz
În acest hotel „art nouveau” restaurat, vei simți farmecul vechiului Berlin. Deschis ca hotel în 1913, designul interior al acestuia este un amestec contemporan de stiluri din anii 1910. Cele 84 de camere au perne din catifea roșie și păduri închise la culoare, în timp ce băile moderne sunt luminoase și dotate cu articole de toaletă italiane, ce aparțin brandului Etro. În ciuda tuturor acestor calități, oaspeții vorbesc cu cel mai mult entuziasm despre acoperiș. Centru spa de la etaj oferă priveliști uimitoare asupra orașului Berlin.

9. Hotelul Mandala
Cum pășești înauntru, observi că Mandala diferă de celelalte. Pentru început, nu are tradiționalul lobby, iar recepționarulare o zonă amenajată în lounge. Hotelul este apreciat în special pentru servicii. La sosire, frigiderul din cameră este aprovizionat cu produse alese de tine. Poți închiria laptop-uri și biciclete la recepție, iar dacă vrei activitate managerul îți oferă o hartă de jogging și un antrenor de jogging. Iar dacă vrei shopping și nu te pricepi la mărimi, hotelul îți pune la dispoziție un cumpărător profesionsit, care te va ajuta în toate privințele.

8. Louisa’s Place
Un palat-tip boutique. De la mahon închis și material roșu și până la aerul ușor parfumat, hotelul acordă atenție ficărui detaliu, fără a fi prețios. Este ornat cu artă complicată, lobby-ul are un mic basorelief al Porții Brandenburg, în timp ce piscina interioară are o pictură murală cu Potsdam în timpul verii.

7. Grand Hyatt Berlin
Camerele vin cu paturi confortabile, iar băile generoase din marmură au încălzire prin pardoseală și televizoare cu ecran plat. Piscină de la ultimul etaj al hotelului este una dintre cele mai bune din oraș, perfectă pentru înot în strălucirea liminilor orașului. Hotelul este o atracție în sine a Berlinului. Vox bar, la parter, oferă peste 240 de amestecuri de whisky, având reputația de barul cu cea mai mare selecție de whisky din Germania.

6. Camper House Berlin
Ca brandul de încălțări Camper din urma lui, acest hotel este stilat și melancolic, având accesorii cromate, mobilă contemporană și design modern. Cea maiapreciată zonă a hotelului este restaurantul Tentempie, de la ultimul etaj. El este deschis 24 de ore, așa că te poți bucura de o priveliște incredibilă chiar și în miez de noapte. La sosire, te poți aștepta la o pereche de papuci Camper, dar, din nefericire, nu îi poți și lua acasă.

5. Hotel de Rome
Înainte de a deveni un hotel neo-clasic elegant, Hotel de Rome a fost sediul Băncii Dresdner, banca centrală a Republicii Democrate Germane. Partea cea mai interesantă a hotelului este piscina și centrul spa, care obișnuiau să fie spațiul pentru depozitarea bijuteriilor și a aurului. Iar acest lucru se poate observa și acum la una dintre camere de tratament, dotată cu o ușă din oțel, de 15 centimetri grosime. Poți dormi în biroul fostului director al băncii, numit acum Gutman Suite.

4. Circus Hotel
Situat pe Rosenthaler Platz, hotelul are 64 de camere dotate cu mobilă contemporană și un decor elegant. Întregul hotel dispune de un stil modern vesel, fiecare cameră având o tematică infividuală, cu timbre și gramofoane de epocă. Fiind dedicat mai mult relaxării, Circus Hotel dispune de o bibliotecă cu cărți internaționale și naționale, iPod-uri cu muzică berlineză, laptop-uri și DVD playere. De aici poți închiria biciclete, patine cu rotile și scutere Segway, pentru a vizita orașul.

3. Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher markt
Acest hotel de apartamente oferă 145 de studiouri și apartamente cu una și două camere, care să te simți ca în a doua casă. După momentul tău maestru bucătar, vă puteți bucura de masa pe terasa privată uită la orizont Berlin. Interioarele au design și accente europene contemporane calde, deosebit de liniștitoare după o zi întreagă de străbăturt atracțiile orașului precum Catedrala Berlin, Hackescher Markt și Alexanderplatz.

2. Das Stue
Acest hotel de 79 camere are unele dintre cele mai creative interioare din oraș. Zonele publice au decoruri cu tematică animală, inclusiv hipopotami, rinoceri și bivoli, iar holul este ornat cu sculptura unui cap de crocodil, din lemn. În majoritatea camerelor, decorul este inspirat de Grădina Zoologică, iar în unele camere există vedere la Tiergarten.

1. Regent Berlin
O o priveliște de neuitat asupra Gendarmenmarkt Square, Regent Berlin este o scurtă plimbare de Poarta Brandenburg și de Operă. Fie că mergi pe jos, șofezi sau iei metroul, marile atracții turistive ale Berlinului sunt foarte aproape, iar facilitățile gastronomice ale zonei sunt printre cele mai bune din oraș. Tocmai de aceea Regent Berlin s-a clasat pe primul loc în topul celor mai bune hoteluri din Berlin, realizat de TripAdvisor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 3 =