News

TripAdvisor lansează facilitatea personalizată „Just for You”

TripAdvisor a anunţat lansarea noii sale facilităţi „Just for You”, ce oferă recomandări mai personalizate utilizatorilor, bazându-se pe preferinţe individuale şi căutările acestora în cadrul site-ului. „În virtutea intuiţiei şi a atributelor pe care le-am adunat de la milioane de impresii si opinii ale utilizatorilor, TriAdvisor este unicul în măsură să potrivească utilizatorii site-ului cu hotelurile lor ideale”, a declarat Adam Medros, vice președinte senior, la nivel mondial, al TripAdvisor.

Travel-planning personalizat
„Noua facilitate Just for You este o evoluţie a căutărilor hoteliere pe TripAdvisor şi o dezvoltare naturală a eforturilor noastre continue de a face fiecare experienţă de travel-planning mai utilă şi mai personal relevantă pentru utilizatorii noştri.” Aplicaţia „Just for You” este gândită şi creată pentru a reda utilizatorului mai multe posibilităţi de alegere privind hoteluri, preţuri, facilităţi şi brand, luându-se după căutările sale anterioare.

Când utilizatorii caută un hotel dintr-o anume destinaţie, acestora le vor fi prezentate o varietate de taguri care le vor permite să selecteze preferinţele de travel, precum stilul de călătorie, localizare, gama de prețuri, clasa de hotel, facilităţile și brandul. Prin intermediul „Just for You”, TripAdvisor va lua în considerare acest feedback, împreună cu primele şi anterioarele căutări ale utilizatorului, ajutându-l astfel să-şi găsească un hotel mai bun pentru nevoile şi interesele sale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − three =