News

Turist rănit de tigru în Thailanda

Un turist a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost grav rănit de un tigru, în Tiger Kingdom Park, din staţiunea thailandeză Phuket. Paul Goudie, 49 de ani, originar din Australia, a fost atacat de animal după ce a intrat în cuşca cu tigrii mari, scrie The Telegraph. În urma atacului, îngrijitorii parcului l-au scos rapid pe bărbat din cuşcă, însă acesta prezenta deja leziuni grave la stomac şi picioare, având nevoie de îngrijiri medicale urgente. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Phuket, unde se află şi acum într-o stare „satisfăcătoare”, spun medicii.

În cuşcă cu tigrul
Tiger Kingdom s-a deschis în Phuket, în luna august a anului trecut, şi sute de turişti plătesc zilnic 70 de euro pentru a vizita o serie de cuşti separate de tigri. Oamenii pot intra în cuşti pentru a se poza cu trigri adulţi, legaţi cu lanţuri, precum şi si puii lor, hrăniţi încă cu biberonul. În ciuda pericolelor, tot mai mulţi vin în aceste parcuri, atraşi fiind de apropierea animalelor sălbatice. Din dorinţa să-i atingă, mulţi de apropie prea tare de animale punându-şi vieţile în pericol. Drept dovadă, acesta nu este primul incident de acest gen înregistrat până acum.

Reacţii neaşteptate
Anul trecut, un student britanic de 19 ani, Isabelle Brennan, a fost muşcat puternic de un tigru în Parcul Tiger Temple, din districtul Kanchanaburi al Thailandei. În 2011, o femeie thailandeză a suferit leziuni grave la cap şi la braţe, după ce a fost rănit de un tigru în parcul Million Year Stone Park şi Pattaya Crocodile Farm, situat în East Pattaya. Lista nu se încheie aici. În 2009, o femeie din Noua Zeelanda a necesitat săptămâni bune de spitalizare după ce a vrut să mângâie un tigru pe cap, în Khumsu Chiang Mai Tiger Centre, în nordul Thailandei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =