News

Un nou pod aerian între Abu Dhabi și Viena

Etihad Airways va oferi un nou pod aerian între Abu Dhabi și Viena, cu ajutorul Niki. Odată cu anunţul acestei lansări, Etihad Airways a dezvăluit că-şi va plasa codul EY pe NIKI, compania aeriană austriacă și o filială a Air Berlin aflată sub rezerva aprobării guvernului. Noile zboruri NIKI încep de luni, 24 noiembrie, și vor fi operate de o aeronavă A320 cu două cabine, configurate pentru a transporta 12 pasageri la Business Class și 132 în clasa Economy.

Programul zborurilor spre Viena asigură o conectivitate puternică cu două sensuri, pe lângă reţeaua înfloritoare Abu Dhabi – Etihad Airways, care atinge destinaţii din Australia, Asia de Nord și Sud, subcontinentul indian, Orientul Mijlociu și Africa. James Hogan, președinte și directorul executiv al Etihad Airways, a declarat: „Etihad Airways este încântat să-şi adauge codul serviciului zilnic Niki spre Viena, cu conectarea Abu Dhabi, unul dintre cele mai importante centre culturale, economice și politice ale Europei. De-a lungul multor ani, Viena a fost o destinaţie populară pentru pasagerii Etihad Airways, legând capitala austriacă de oraşe importante din jurul reţelei noastre.”

Viena are o populație de 2.4 milioane de persoane în zona metropolitană, ceea ce echivalează cu peste 20% din populația Austriei, fiind totodată al șaptelea cel mai mare oraș datorită populaţiei, în limitele oraşelor din Uniunea Europeană. Pe lângă faptul că este o destinație turistică majoră pe tot parcursul anului, Viena este şi casa multor organizații internaționale majore, precum Organizația Națiunilor Unite și OPEC.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − nine =