Destinatii Grecia Top sezon Top Travel

Vacanță în Grecia! Începe Carnavalul Syros

Grecia o ține tot într-o petrecere! După trei săptămâni de Carnaval în toată țara, distracția continuă în insula Syros. În perioada 20-23 februarie 2015, Syros dă startul Carnavalului 2015, aflat la cea de-a 5-a aniversare – eveniment menit să-ți trezească cheful de-o vacanță în Grecia.

Va avea loc o paradă în centrul istoric al orașului Ano Syros, care se va întinde până pe străduțele zonelor rurale, alături de o mulțime de alte evenimente organizate în aer liber, de-a lungul și de-a latul insulei. Așadar, poți încheia Carnavalul din Veneția, cu începutul unui Carnaval în Grecia! Distracția unei astfel de vacanță în Grecia e garantată, iar destinația este mult mai accesibilă decât Veneția!

3 zile, trei destinații
Nu de alta, dar poți ajunge în pe insula Syros cu avionul din București, cu feribotul din Atena sau din insula Mikonos, în cazul în care te afli deja în vacanță în Grecia. Dacă, însă, ești în Veneția, traseul e mai dificil, dar poate constitui o vacanță în sine. Nu de alta, dar te poți opri la Paris și apoi în Atena. O zi în fiecare, savurând dimineață de dimineață o altă cafea, poate fi un deliciu și o plăcere nebunească, demnă de ținut minte. Și cum carnavalul de la Veneția se încheie pe 17 februarie, ai trei zile la dispoziție să străbați cafenelele a trei destinații: Paris, Atena și Syros! Buget să ai, restul este pură plăcere!

Carnavalul Syros
Deși tânăr, carnavalul Syros a devenit deja o tradiție locală, bine împământenită. În fiecare zi există un eveniment care să-ți bucure privirea, iar în ultima municipalitatea a avut grijă să amestece într-un mod aparte tradiționalismul cu modernul, spre deliciul copiilor și adulților.

Se sărbătorește atât insula și spiritul grecesc, cât și turiștii care participă la eveniment. De la muzică Zeybek și dansuri locale și până la străzile pitorești ale Ano Syros, marea paradă din centrul istoric duce tradiționalul koulouma până în zonele rurale ale insulei. Un eveniment tocmai bun pentru o vacanță în Grecia, la final de iarnă!
Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − nine =