News Top sezon

Vacanțe la 1 euro! A început Târgul de Turism al României 2015!

A început nebunia. A început Târgul de Turism al României 2015, ediția primăverii! Sute de afișe, zeci de bannere și o mulțime de proiecții video îți fură ochii pe culoarele pavilionului C1, unde s-a adunat toată crema turismului românesc. Europa Travel, Christian Tour, Pegas Holidays, Mareea și mulți alții au scos la înaintare cele mai atractive oferte de vacanțe ale începutului de an. Așadar, dacă ai chef de ducă și niscaiva bani în buzunare, să zicem… 1 EURO, dă o fugă la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2015.

Nu glumim. Și anul acesta Europa Travel rupe gura târgului și menține tradiția vacanțelor de 1 euro! Bineînțeles, fiind parte din cel mai mare grup touroperator de turism din România, vei găsi oferte similare și la standul Christian Tour. Cu toate acestea, nu te lăsa pe tânjeală! Prețurile sunt mici, iar vacanțele la 1 euro se dau ca pâinea caldă. Știm asta de anul trecut!

Vacanțe la 1 euro
9 destinatii, zeci de vacante la 1 EURO! Așa se prezintă Europa Travel pe site-ul agenției și la Târgul de Turism al României 2015. Cea mai mare agenție de low-cost din țară a revenit și anul acesta cu vacanțele la 1 euro în Grecia, mai exact în Paralia Katerini, Olimpic Beach, Nei Pori, Halkidiki, Thassos, Parja, Lefkada, Skiathos și Corfu. Pe lângă acestea, agenția Europa Travel a lansat și sejururi cu avionul în Insulele Greciei cu reduceri de până la 270 de euro pe cameră, în cele mai căutate destinații ale verii: Creta, Corfu, Zakynthos și Rhodos. Anul acesta, vacanțe la 1 euro oferă și Christian Tour, ambele agenții avand stand comun (nr.17) în cadrul Romexo, din pavilionul C1.

Copii călătoresc cu 1 euro
După nebunia de anul trecut, când Europa Travel a reușit să șocheze întregul târg cu vacanțele la 1 euro, agențiile de turism au început să combine ideea, lansând și alte pachete cu 1 euro. Christian Tour vinde anul acesta bilete de avion pentru copii la 1 Euro + cazare gratuită. Oferta este pentru sejururile cu avionul în Turcia (Antalya, Kusadasi și Bodrum) și în Grecia (Corfu, Creta, Zakynthos, Rhodos și Kos).

Croaziere de la 360 euro
Iar dacă ești pasionat de croaziere, și aici ofertele curg. Tot din cadrul grupului Christian Tour se remarcă Pegas Holidays, cu croaziere de la 360 de euro de persoană, pe ruta Italia-Grecia-Turcia-Croația. Așadar, indiferent de câți bani ai în buzunare, anul acesta ai de ales dintr-o mulțime de vacanțe ieftine. Târgul de Turism al României 2015 a reușit încă o dată să strângă laolaltă crema turismului românesc, oferind iubitorilor de vacanțe zeci de oportunități. Acum, tu știi care ți-e bugetul și, mai ales, încotro ai vrea să mergi. Vizitează târgul, cântărește ofertele și alege vacanțe ieftine, convenabile ție.
Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =