News Top sezon

Thomson Cruises lansează noi itinerarii pentru vara 2018

Thomson Cruises a lansat programul pentru vara 2018 și, odată cu el, 15 noi porturi de escală, inclusiv Monaco, Ancona și orașul Skiathos, alături de alte 12 noi itinerarii. Mai mult, croaziera Discovery, care a intrat în flota Thomson în vara anului 2016, se va muta la noul Homeport Newcastle, din mai 2018, unde va tranzita fiordurile norvegiene și o serie de orașe interesante. Pe ordinea de zi sunt atracțiile principale, inclusiv Stockholm, Suedia; Tallinn, Estonia și Reykjavik, Islanda.

Thomson Cruises – o vară cu patru intinerarii

În septembrie 2018, ca premieră pentru Thomson Cruises, TUI Discovery se mută la Southampton, unde va avea patru itinerarii pe timp de vară: Fiorduri fantastice, Tezaure Baltice, Experiența europeană și Căutarea Luminilor Nordului. Noul itinerariu „Experiența europeană” vizitează Germania, Belgia și Franța, cu o ședere peste noapte la bord în Amsterdam, Olanda. Intinerariile „Căutarea Luminilor Nordului” vor duce clienții Thomson Cruises în cel mai nordic oraș din Norvegia.

Un program numai pentru adulți

Croazierele Venetian Vistas îți oferă posibilitatea de a te trezi în fiecare dimineață într-o nouă destinației. Astfel că îți poți petrece întreaga zi în Bar – Muntenegru; Korcula – Croatia; Zadar – Croația; Veneția – Italia; Trieste – Italia și Split – Croația.

Iar favoritul companiei – vasul Thomson Celebration – se va muta la Dubrovnik pentru vara anului 2018, de unde va opera un program numai pentru adulți, care nu include un intinerariu zilnic pe mare. Thomson Celebration va naviga, de asemenea, două noi itinerarii: Sail Three Seas and Greek Mystique. În vara 2018, TUI Discovery 2 își va face debutul în Corfu Town. Croaziera va naviga patru itinerarii în Mediterana de Est, iar Thomson Vis se va axa pe Palma, Majorca.

Directorul general al Thomson Cruises, Richard Sofer, a declarat: „Suntem foarte încântați de programul nostru pentru vara 2018. Avem o gamă fantastică de destinații.” Programul de vară 2018 va fi la lansat din 20 aprilie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − seventeen =