Destinatii Top sezon

Vacanță în Malta, pe timp de iarnă! Top activități

Vacanță în Malta

Vacanță în Malta? Închide ochii și gândește-te la vacanța perfectă pe o insulă mediteraneană… Vezi albastrul cerului, simți căldura soarelui, nisipul plajei și te răcorești cu un cocktail… Da, Malta este, cu siguranță, una dintre cele bune destinație în care să-ți petreci atât verile, cât și iernile. Asta pentru că, și iarnă, o vacanță în Malta este un prilej de relaxare, descoperire și distracție.

Dacă alegi o vacanță în Malta, pe timp de iarnă, află că există o mulțime de activități de experimentat. Perioada noiembrie – martie este una dintre cele mai căutate de turiști pentru o vacanță în Malta, fiind bogată în activități variate. Cât despre cazări, sunt și mai ieftine decât în timpul verii. Cum de altfel era de așteptat.

Vacanță în Malta, prin sate înguste și ferme antice

Dacă ai ales iarna pentru o vacanță în Malta, ia-ți ghetele de drumeții și traversează satele înguste și zonele agricole. Te vei regăsi într-un peisaj atemporal, singuratic, chiar și în sezonul de vârf. În această perioadă, câmpurile Maltei sunt pline de legume și marginile drumurilor sunt mochetate cu chimen dulce, trifoi, iris sălbatic, mirt și multe altele. Până la sfârșitul primăverii, peste 1.000 de specii sunt în floare, oferind-ți o vacanță în Malta cu peisaje multicolore. Iar asta nu e tot. De la ferme antice, capele și până la peisaje aparte, o vacanță în Maltate îți oferă cele mai interesante experiențe, chiar iarna.

Co-Catedrala St John, un must visit în vacanță în Malta

Și dacă tot ai ajuns în vacanță în Malta, nu uita de mulțimea de situri și muzee, pe care le poți vizita și admira în liniște. Co-Catedrala St John este o bijuterie de artă, cu arhitectură barocă. Ea esteuna dintre cele mai frumoase catedrale din Europa. Printre comorile unice din catedralăsale unice se află pictura Caravaggio. O pictură ce ilustrează decapitarea Sfântului Ion și care merită admirată în a ta vacanță în Malta, . De asemenea, aici vei găsi și pavajul extraordinar a celor peste 300 de morminte de marmură. Iar piesa de rezistență: nava centrală arcuită, ornată cu fresce de Mattia Preti.

Festivalul Mediterranea, Gozo

Să prezinți 7.000 de ani de cultură Gozitană în trei săptămâni nu-i deloc ușor…. Însă organizatorii evenimentellor din cadrul Festivalului anual Mediterranea Gozo fac treabă bună. Am văzut-o anul trecut. Fiind cea mai mare insulă din arhipelagul maltez (în afară de Malta în sine), Gozo și-a dezvoltat propria sa istorie, păstrându-și în același timp caracterul unic. Mai puțin populate și cu mai puțini turiști, plajele Gozo sunt mai silențioase, arhitectura originală este mai bine conservată, iar modul de viață este mai tradițional. Este locul perfect pentru o toamnă târzie în care să te bucuri de operă, balet, concerte de muzica, teatru, conferințe, excursii, expoziții de artă și de artificii.

Festivalul de ciocolată, Hamrun

O ceașcă fierbinte de cacao sau ciocolată condimentată… într-o vacanță în Malta. Maltezii sunt cunoscuți pentru „dulcele” lor și pasiunea pentru gustările sezoniere… Iar acesta este un motiv bun pentru care să nu ratezi în această vacanță în Malta Festivalul anual al Ciocolatei din Hamrun. Orașul fortificat Hamrun este umplut cu o aură încântătoare și istorică, fiind un loc ideal pentru degustarea specialităților ciocolată. Pe lângă o serie de tarabe pline de ciocolată, festivalul are și multe alte surprize, care să-ți bucure superba în vacanță în Malta. Mai exact, sculpturi incredibile de ciocolată, pe ecrane imense, care să te facă să tot deguști.

Echitație de-a lungul coastelor

Ce poate fi mai relaxant și, totodată, palpitant la o vacanță în Malta dacă nu o plimbare de-a lungul coastei, pe șaua unui cal? Malta îți oferă asta, alături de peisaje de vis. Este o experiență plăcută, atât pentru iubitorii de cai, cât și pentru iubitorii de natură. Golden Bay este un loc popular pentru plimbări și lecții particulare de echitație, la apus de soare. Dr dacă ești cu copiii învacanță în Malta, mergi în vizită la Funny Farm Horse Sanctuary în Siggiewi. Este locul plin de magie, cu multe specii de cai, pentru toate vârstele. Micuții vor fi încântați nu doar de această experiență, ci de toată această vacanță în Malta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 14 =